Tornar Tornar

CaixaForum Barcelona proposa un viatge per la història de la Xina en el segle XX per al Festival LOOP

Barcelona, 12 Maig 2010

L’Obra Social ”la Caixa” se suma un any més a la celebració de LOOP Festival i Fira Internacional de Videoart de Barcelona, amb l’exhibició a CaixaForum Barcelona de la nova videoinstal·lació de Qiu Anxiong, La temptació de la terra (2009), que pertany a la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa”.

A La temptació de la terra, Qiu Anxiong du l’espectador de viatge a través dels últims cent anys de la història de la Xina. Qiu Anxiong il·lustra l’esforç de la Xina al llarg del seu procés de modernització, i l’adverteix del perill d’oblidar les tradicions, els valors i les nocions de moralitat, i també de perdre una identitat pròpiament xinesa.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades