Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de Las Palmas presenten l'exposició El bosc de les Canàries

Las Palmas, 13 Maig 2010

Els boscos són els ecosistemes terrestres amb més biodiversitat del món. Conserven el patrimoni genèric de milers de milions d’anys d’evolució. A Espanya, en matèria de boscos, hi ha representats gairebé tots els paisatges europeus, cosa que fa que disposi d’una de les biodiversitats més grans d’Europa. Concretament, Canàries destaca per les seves espècies endèmiques.

Com funciona un arbre? Com es forma l’humus? Què és la fusta? Des dels humils cucs de terra —imprescindibles per a la fabricació d’humus—, fins al arbres —els protagonistes indiscutibles—, aquesta exposició fa un recorregut pel complex ecosistema anomenat bosc des del vessant mediambiental, social i cultural.

Realitzada per l’Obra Social ”la Caixa”, El bosc de les Canàries també recull les espècies arbòries principals de les illes Canàries a través d’una singular col·lecció que es podrà veure al Parque de San Telmo de Las Palmas de Gran Canaria.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades