Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” presenta el Programa per a l'Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades a les Balears

Illes Balears, 18 Maig 2010

L’equip de professionals que desenvolupa el programa a les Balears s’integra en l’Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu, i treballa en col.laboració amb els equips de cures pal·liatives de l’Hospital de Sant Joan de Déu, l’Hospital General, l’Hospital Joan March, l’Hospital Son Dureta, l’Hospital Son Llàtzer i els Serveis Socials Zona Calvià.

Amb aquest programa, la Fundació ”la Caixa” pretén complementar el model actual d’atenció a les persones amb malalties avançades per aconseguir una atenció integral que tingui en compte els aspectes psicosocials.

El programa ha atès fins al moment a més de 9.747 pacients i al voltant de 15.916 familiars a tot Espanya.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades