Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Web d'Històries amb ànima

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” presenta els nous protagonistes de les seves Històries amb ànima

Madrid, 21 Maig 2010

Els testimonis del Borja Villalba, la Teresa Colón i el Jesús Romero centren la nova proposta d’Històries amb ànima de l’Obra Social ”la Caixa”, una iniciativa que pretén donar veu a les persones que participen en els programes que impulsa l’entitat financera amb l’objectiu d’arribar a aquells que es troben en la mateixa situació.

Des que va néixer, el Borja té una discapacitat del 100% a causa d’una artrogriposi congènita de les quatres extremitats. La Teresa va tenir un accident de trànsit fa sis anys arran del qual té afectada la memòria recent i l’aparell psicomotor. El Jesús ha aconseguit superar vint anys d’addicció a l’alcohol.

Les Històries amb ànima, concebudes com a espais per compartir experiències de valor i plantejades com a entrevistes sense guió previ, són un recurs informatiu per tal que les persones en situacions semblants puguin apropar-se als projectes impulsats per l’Obra Social ”la Caixa”.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades