Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i ESADE renoven el seu compromís amb la formació de directius d'ONG

Barcelona, 31 Maig 2010

Dirigit a directius i professionals d’ONG’s, els programes de Direcció i Gestió d’ONG’s i Lideratge i Innovació Social a les Organitzacions No Governamentals de Desenvolupament, impulsats conjuntament per ESADE i l’Obra Social ”la Caixa” des de fa 12 anys, han permès enfortir i millorar la gestió d’aquestes entitats.

El curs de Direcció i Gestió, del que ja han participat 385 directius d’ONG, posa en marxa enguany la seva 12ª edició, mentre que el curs de Lideratge i Innovació Social s’ha realitzat per quart any consecutiu amb la participació total de 174 alumnes de diferents ONG’s.

Els dos programes, dirigits pels professors d’ESADE, Alfred Vernis i Ignasi Carreras, han comptat amb la participació de professors d’ESADE, la Harvard Business School, la Universidad de San Andrés i la Universidad de Los Andes.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades