Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” i el Departament de Justícia posen en marxa un nou projecte per apropar la informàtica als joves interns a través de gent gran

Barcelona, 14 Juny 2010

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, han presentat aquest matí al CP Joves de la Roca del Vallès la primera CiberCaixa Penitenciària de Catalunya, un projecte pioner d’apropament de les noves tecnologies a la població reclusa a través de la gent gran

Setze interns del Centre Penitenciari de Joves reben les classes impartides per una trentena de persones grans, membres de l’Associació de Gent Gran Voluntària en Ciència i Cultura, Informàtica i Àmbit Social (ASVOL)

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades