Tornar Tornar

Comerç Just. Un producte, una història. CaixaForum Madrid

Madrid, 15 Juny 2010

CaixaForum Madrid acull fins al 28 d’agost una mostra organitzada pel Programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social ”la Caixa” sobre la història i els processos d’elaboració de comerç just. L’exposició ja ha estat un èxit a Barcelona i viatjarà després a Palma.

El 2009 el valor de les vendes dels productes de comerç just certificat a Espanya sota el segell FAIRTRADE va sumar 8 milions d’euros. Els consumidors de tot el món es van gastar gairebé 3.400 milions d’euros l’any passat en aquests productes, un augment del 15% en comparació amb les vendes de 2008.

El Programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social ”la Caixa” col·labora des de 1997 en diferents iniciatives per afavorir una millor qualitat de vida dels productors de matèries primeres com el cafè, el te, el cotó, el cacau o el sucre.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema