Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” i la Comunitat de Madrid renoven la seva aliança per a la inserció de col·lectius en risc d'exclusió a través d'actuacions de millora als espais naturals

Madrid, 18 Juny 2010

El nou conveni signat aquest matí per Ana Isabel Mariño, consellera de Medi Ambient, Habitatge i Ordenació del Territori; Juan Carlos Gallego, director territorial de ”la Caixa” a Madrid; Francisco Granados, conseller de Presidència, Justícia i Interior i Rafael Fernando Chueca, director de l’Àrea d’Acció Territorial de l’Obra Social ”la Caixa”, dóna continuïtat al conveni que es va establir fa tres any, que tenia dos objectius principals: millorar i preservar els espais naturals de la Comunitat Autònoma, i alhora promoure la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

Gràcies al primer conveni, en tot el territori s’han inserit 92 persones en risc d’exclusió social i laboral, i s’han desenvolupat un total de 20 actuacions mediambientals. A més, mitjançant les dues unitats mòbils amb tecnologia avançada, s’han pogut gestionar actuacions d’emergència a favor de la protecció ciutadana. Els bons resultats obtinguts fins ara han contribuït que totes dues entitats continuïn col·laborant en el Programa de conservació i millora de les àrees naturals.

Com a nou aspecte, l’acord ara renovat posa èmfasi en els projectes enfocats a minimitzar els efectes del canvi climàtic, i també en els que inclouen energies renovables per a la seva execució.

La inversió de ”la Caixa” en el desenvolupament del conveni, de vigència anual, puja a 1 milió d’euros.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades