Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de la Corunya posen en marxa tres CiberCaixa escolars

La Corunya, 22 Juny 2010

El projecte CiberCaixa. Quedem en sortir de classe és una instal·lació d’espais ludicoeducatius equipats amb recursos informàtics i pedagògics per a nens i nenes entre 3 i 12 anys.

Aquesta iniciativa pretén oferir a aquests nens i nenes un entorn educatiu no formal en horari extraescolar i durant les vacances, amb l’objectiu d’acompanyar-los en el seu procés de socialització i de maduració, recolzant la feina de la família i de l’escola.

Els nens que viuen en llars amb dificultats per conciliar la vida familiar i laboral, i aquells que necessiten recolzament fora de la llar seran els principals destinataris de la iniciativa, impulsada per l’Obra Social ”la Caixa” juntament amb l’Ajuntament de la Corunya.

L’Obra Social ”la Caixa” destina 270.000 euros a tots tres equipaments, que s’ubicaran ubicaran als centres cívics de Os Mallos, Labañou i San Diego i que s’afegeixen a les 46 CiberCaixa escolars que ja funcionen a tot Espanya.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades