Tornar Tornar

CosmoCaixa Barcelona acull la Presentació del 2n Informe del Canvi Climàtic a Catalunya

Barcelona, 28 Juny 2010

El 2n Informe del Canvi Climàtic realitza una aproximació als escenaris de futur i a les conseqüències del canvi climàtic a Catalunya. Des d’una perspectiva metodològica, aquest estudi també exerceix de referent d’anàlisi per a altres regions per fer front als reptes que ens planteja l’escalfament global.

Estructurat en 4 grans apartats: bases científiques del canvi climàtic, impactes i vulnerabilitat del medi biofísic, anàlisi sectorial i recerca sobre el canvi climàtic a Catalunya, aquest document dóna continuïtat al 1r Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya, elaborat pel Grup d’Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (GECC) i promogut des del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i publicat l’any 2005.

Més de 90 experts i 50 revisors nacionals i internacionals han participat en la redacció d’aquest estudi de caràcter científic, realitzat pel GECC.

El 2n Informe ha estat promogut pel CADS, el Departament de Medi Ambient i Habitatge, a través de l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic, el Servei Metereològic de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans, i ha comptat amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades