Tornar Tornar

Enllaços recomanats

IrsiCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa celebra 15 anys d'investigació per a l'eradicació de la sida

Barcelona, 30 Juny 2010

Avui, 30 de juny, se celebra el 15è aniversari de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, impulsat per la Fundació ”la Caixa” i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’acte institucional ha comptat amb la presència del director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa; el director general de Salut Pública de la Generalitat, Antoni Plasencia; el president d’honor de ”la Caixa” i vicepresident de la Fundació IrsiCaixa, Josep Vilarasau, i el director d’IrsiCaixa, Bonaventura Clotet.

La celebració ha comptat també amb una ponència a càrrec del Dr. Bruce Walker, Director del Ragon Institute del Massachusetts General Hospital, MIT, i Harvard, creat amb una donació privada de 100 milions de dòlars per desenvolupar una vacuna contra la sida. Walker és alhora catedràtic de medicina de la Harvard Medical School i investigador del Howard Hughes Medical Institute.

IrsiCaixa s’ha consolidat en aquests 15 anys com un referent internacional en recerca sobre la sida, que destaca per l’elevada i prestigiosa producció científica, la participació en estudis de gran impacte sobre l’eficàcia de nous fàrmacs i les aportacions a informes clínics sobre els avenços en el tractament que són d’utilitat per als metges de tot el món.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades