Tornar Tornar

Miquel Barceló desembarca a CaixaForum Barcelona de la mà de l’escultura monumental Gran Elefant dret

Barcelona, 7 Juliol 2010

Miquel Barceló ha cedit lescultura monumental Gran Elefant dret per a l’exposició que organitza l’Obra Social ”la Caixa” a CaixaForum Barcelona amb lobjectiu de repassar els últims 25 anys de trajectòria de l’artista mallorquí.

L’obra, de bronze fos i vuit metres dalçària, s’emmarca en l’activitat recent de l’artista, que treballa en escultures i pintures de mamífers corpulents que es converteixen en suplantacions d’ell mateix.

L’escultura de l’elefant, que data de lvany 2009, s’ha instal·lat aquesta matinada a l’exterior de CaixaForum Barcelona i s’exposa per primera vegada a la ciutat. És una invitació a endinsar-se en l’univers del pintor mallorquí.

L’exposició Miquel Barceló. 1983-2009. La solitude organisative obrirà les seves portes a CaixaForum Barcelona el 16 de juliol vinent després del gran èxit de públic que ha tingut durant la seva exhibició a CaixaForum Madrid, on més de 294.000 persones han visitat aquesta gran retrospectiva.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades