Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i Aspanias organitzen un pelegrinatge de 200 discapacitats psíquics pel Camí de Sant Jaume

Barcelona, 26 Juliol 2010

L’Associació de Voluntaris de ”la Caixa” a Burgos i Sòria, en col·laboració amb l’Associació Aspanias, ha organitzat un pelegrinatge pel Camí de Sant Jaume. La iniciativa té la participació de més de 350 persones entre voluntaris de l’Obra Social ”la Caixa”, persones amb discapacitat intel·lectual i voluntaris d’Aspanias.

El pelegrinatge es durà a terme en tres fases diferents i adaptades a les necessitats dels participants. La primera sortirà el 25 de juliol vinent de la Catedral de Burgos i recorrerà una distància aproximada de 12 km fins a arribar a Tardajos. L’etapa següent serà a partir del 18 de setembre, amb sortida de Lleó i arribada a Ponferrada, i la tercera i última fase tindrà lloc el 25 de setembre en terres gallegues.

L’objectiu de la trobada és facilitar la inclusió social d’infants i joves amb discapacitat psíquica de l’Associació Aspanias. Per a ells, l’Obra Social ”la Caixa” ha organitzat activitats lúdiques i socioeducatives durant la caminada. Els participants també faran un quadern de camp de l’activitat adaptada a les persones amb discapacitat.

Actualment, el programa de Voluntariat corporatiu de l’Obra Social ”la Caixa” té 45 associacions de Voluntaris de ”la Caixa” compromesos amb les necessitats de cada territori en les diferents províncies espanyoles. En total, entre totes reben la participació altruista de més de 3.000 voluntaris en actiu o jubilats de l’entitat.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades