Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Més d’11.000 empreses espanyoles participen en el programa Incorpora de ”la Caixa” per contractar persones en risc d'exclusió

Barcelona, 31 Agost 2010

El programa de foment de l’ocupació de l’Obra Social ”la Caixa” s’adreça prioritàriament a immigrants, aturats de llarga durada, persones amb discapacitat, joves amb dificultats per accedir a la primera feina i víctimes de violència de gènere.

Incorpora funciona des de l’any 2006 i ha impulsat la inserció de més de 31.000 persones en situació de vulnerabilitat a tot Espanya.

A la Comunitat de Madrid, el nombre d’insercions puja a 4.134 en un total de 1.280 empreses.

El bagatge acumulat pel programa ha permès d’afrontar els efectes de la crisi, la qual s’ha traduït en un augment significatiu de les demandes de feina a Espanya. Això ha estat possible, en gran part, gràcies a la implicació d’aquestes empreses.

En consonància amb les necessitats socials del moment actual, la iniciativa és una de les prioritats estratègiques de l’Obra Social ”la Caixa” el 2010. Des del 2006, s’han destinat prop de 50 milions d’euros al projecte, 11,5 dels quals aquest any.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades