Tornar Tornar

CosmoCaixa acull la Càpsula del Temps de l’Any Cerdà

Barcelona, 16 Setembre 2010

Avui, 16 de setembre, CosmoCaixa acull la Càpsula del Temps de l’Any Cerdà, que quedarà instal·lada a la plaça de la Ciència durant 150 anys. S’obrirà el 2159 per celebrar el 300è aniversari de l’aprovació del Pla de Reforma i Eixample de Barcelona d’Ildefons Cerdà.

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, han presidit l’acte de tancament de la càpsula, que conté a dins les principals publicacions que ha generat l’Any Cerdà, entrevistes amb experts, catàlegs de les exposicions que s’han fet per celebrar l’efemèride, el resum de totes les activitats que hi ha hagut a la ciutat durant l’Any Cerdà i 3.276 missatges dels ciutadans, entre altres.

Preservar i deixar constància de com és Barcelona i del que pensen els barcelonins i les barcelonines d’avui de com serà la Barcelona del 2159 és un dels objectius d’aquesta iniciativa.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades