Tornar Tornar

Infància. Fotografies d'Isabel Muñoz. CaixaForum Madrid

Madrid, 16 Setembre 2010

El 1989 es va aprovar la Convenció sobre els Drets de l’Infant, que defineix els drets humans bàsics que tenen els nens i nenes a tot el món. Aquest tractat, que és el que ha estat ratificat per un nombre més alt d’estats i que és jurídicament vinculant, ara ha fet 20 anys, i l’UNICEF i l’Obra Social ”la Caixa” ho celebren amb una exposició que, amb la col·laboració del Ministeri d’Afers Estrangers i Cooperació, retrata la infantesa al món. Per això, la fotògrafa Isabel Muñoz, Medalla d’Or al Mèrit en Belles Arts 2009, Premi PhotoEspaña 2009 i World Press Photo 2000 i 2005, ha viatjat a 20 països d’Europa, l’Àfrica, Àsia i Amèrica, captant amb la seva càmera les realitats vitals de les noves generacions.

 

Infància. Fotografies d’Isabel Muñoz es pot visitar a CaixaForum Madrid del 16 de setembre de 2010 al 15 de gener de 2011.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema