Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” presenta la Missa de la Coronació de Mozart en format participatiu a l’Auditori de Galícia

La Corunya, 24 Setembre 2010

L’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb l’Auditori de Galícia i la Real Filharmonía de Galicia, presenta el concert participatiu de la Missa de la Coronació, que s’interpretarà divendres 24 de setembre a les 21.00 hores a l’Auditori de Galícia.

 

L’Obra Social ”la Caixa” ha decidit impulsar un nou concert en format participatiu. En aquesta primera edició de la Missa de la Coronació de Mozart, més de 130 cantants pertanyents a diferents cors interpretaran la famosa obra juntament amb la Real Filharmonía de Galicia, el Coro de la Fundación Príncipe de Asturias i un conjunt destacat de solistes, tot plegat sota la batuta del prestigiós director Jonathan Webb.

 

Els directors i els preparadors han dut a terme un treball intens de preparació dels cantors, que han assolit, assaig rere assaig, els objectius marcats pel director Jonathan Webb, cosa que els permetrà participar en aquesta emotiva celebració col·lectiva de la música.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades