Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” entrega a L’Hospitalet les claus de 112 habitatges de lloguer assequible

Barcelona, 30 Setembre 2010

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el director executiu territorial de “la Caixa” a Catalunya, Manuel Romera, han presidit avui l’acte d’entrega de claus d’una promoció de 112 habitatges de lloguer en aquesta ciutat.

 

Els pisos, ubicats al solar de l’antiga fàbrica INDO adquirit per “la Caixa” a l’Ajuntament de L’Hospitalet, es reparteixen en dos blocs continus, tenen una superfície útil aproximada de 50 m² i el seu preu no superarà els 275 euros mensuals, inclòs l’aparcament (IBI i despeses comunitàries a banda).

 

El programa d’Habitatge Assequible de l’Obra Social “la Caixa” té per objectiu facilitar l’accés a un habitatge a joves menors de 35 anys i persones més grans de 65.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades