Tornar Tornar

Jaume Vicens Vives, vigent cent anys després

Madrid, 4 Octubre 2010

La Fundació Grup Set i l’Obra Social ”la Caixa” presenten a CaixaForum Madrid la jornada Vicens Vives, una visió de futur, el primer dels actes previstos per commemorar el centenari del naixement de l’historiador català i el cinquantenari de la seva prematura mort.

El president d’honor de ”la Caixa”, Ricard Fornesa, i la presidenta de la Fundació Grup Set, Adela Subirana, inauguren la trobada, en la qual tenen lloc dues conferències, a càrrec de Josep Maria Bricall i d’Antonio Garrigues Walker, i amb la participació de Miguel Herrero y Rodríguez de Miñón, Miquel Roca, Ferran Mascarell i Anna Vicens Vives, filla de l’historiador, entre d’altres.

«Davant l’adversitat, supera’t» era el lema de Jaume Vicens Vives. La jornada vol posar en relleu l’actualitat del seu pensament, que inclou missatges plenament vigents, com ara la política del pacte, l’europeisme o la responsabilitat de la societat civil.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades