Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social ”la Caixa” construirà un mòdul educatiu al Centre Penitenciari Brians I

Barcelona, 22 Octubre 2010

El Departament de Justícia implantarà al CP Brians 1 un nou mòdul on s’ubicarà el Centre de Formació de Persones Adultes “Artur Martorell” on s’imparteix l’oferta formativa d’adults que organitza el Departament d’Educació i que en l’actualitat efectuen més de 4.400 reclusos de tots els centres penitenciaris catalans.

 

El mòdul de Brians I, al qual l’entitat financera destinarà 1,7 milions d’euros, inclourà dues aules d’informàtica, una biblioteca, sala multimèdia i set aules polivalents, el que suma una superfície superior als 300 m2.

 

El projecte se suma a les diferents iniciatives impulsades conjuntament per l’Obra Social ”la Caixa” i el Departament de Justícia de la Generalitat en l’àmbit penitenciari, entre les quals destaca la concessió d’ajudes per a la formació de la població reclusa i l’impuls de les CiberCaixa Solidàries.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades