Tornar Tornar

”la Caixa” dedica 6 milions d’euros a programes d’Obra Social a Astúries

Astúries, 25 Octubre 2010

El president del Principat d’Astúries, Vicente Álvarez Areces, i el director executiu de la Direcció Territorial Nord de ”la Caixa”, Juan José Muguruza, han firmat avui a Oviedo un acord que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural.

Al final del 2010, ”la Caixa” haurà destinat 6 milions d’euros al pressupost de l’Obra Social a Astúries, i es compromet a mantenir, al llarg del 2011, el mateix nivell d’activitat.

Aquesta quantitat és superior als 5,7 milions d’euros que ”la Caixa” va destinar al desenvolupament dels seus programes d’Obra Social a Astúries el 2009, i als 3,7 milions d’euros que per llei li correspondria destinar durant aquest exercici.

 

L’Obra Social ”la Caixa” reforçarà el compromís amb les necessitats dels ciutadans asturians i potenciarà, en la conjuntura econòmica actual, els projectes socials dirigits a superar l’exclusió i a facilitar feina a col·lectius amb dificultats (Incorpora).

 

En el pla mediambiental, l’entitat mantindrà la preservació dels espais naturals d’Astúries, en conveni amb el Govern del Principat, i prioritzarà en el desenvolupament dels treballs de gestió forestal la contractació de persones en risc d’exclusió.

 

“De Durero a Morandi”, “El Bosc” i “Parlem de drogues” són algunes de les cinc exposicions que la Fundació ”la Caixa” organitza el 2010 a Astúries, amb la finalitat d’apropar el coneixement a un públic de totes les edats i de tots els nivells de formació.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades