Tornar Tornar

”la Caixa” impulsa la vacunació infantil als països en vies de desenvolupament amb una nova aportació de 3 milions d'euros

Madrid, 16 Novembre 2010

”la Caixa”, a través de l’Obra Social, va esdevenir l’any 2008 col·laboradora estratègica i primer soci privat a Europa de GAVI, l’aliança adreçada a promoure la vacunació infantil als països de renda baixa.

A hores d’ara, més de 140 empreses s’han adherit a l’Aliança Empresarial Espanyola, liderada per ”la Caixa”. Una iniciativa de responsabilitat social empresarial pionera a Europa, que canalitza les aportacions a GAVI i que ja ha recaptat més de 500.000 euros.

La iniciativa, que ”la Caixa” canalitza a través de la seva àmplia xarxa d’oficines, vol col·laborar en la consecució del quart Objectiu de Desenvolupament del Mil·lenni en matèria de salut infantil: reduir la mortalitat infantil en dos terços abans de l’any 2015.

GAVI Alliance és una institució creada l’any 2000 per facilitar l’accés a vacunes noves i millorar el sistema sanitari i la sostenibilitat a llarg termini en països de renda baixa amb l’objectiu de lluitar contra la mortalitat infantil.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades