Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern de Cantàbria

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça el compromís amb Cantàbria i duplica la inversió en programes de l’Obra Social a la regió

Cantàbria, 16 Novembre 2010

El president del Govern de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, i el director executiu de la Direcció Territorial Nord de ”la Caixa”, Juan José Muguruza, han firmat avui a Santander un acord que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural.

A finals del 2010, ”la Caixa” haurà destinat 8 milions d’euros al pressupost de l’Obra Social a Cantàbria. Aquesta quantitat implica un augment de més del doble sobre les xifres assignades el 2009 (3,5 milions d’euros).

L’Obra Social ”la Caixa” reforçarà el compromís amb les necessitats dels ciutadans càntabres i potenciarà en la conjuntura econòmica actual els projectes socials dirigits a superar l’exclusió i a facilitar l’ocupació en col·lectius amb dificultats (Incorpora).

L’entitat posa en marxa un programa nou de foment d’habitatges de lloguer assequible per a famílies, amb una primera promoció de 105 pisos situada a Santander-Peñacastillo.

En l’àmbit mediambiental, l’entitat mantindrà la preservació dels espais naturals de Cantàbria, en conveni amb el govern de la comunitat, tot prioritzant en el desenvolupament dels treballs de gestió forestal la contractació de persones en risc d’exclusió.

La celebració per primera vegada del concert participatiu d’El Messies, de Händel, és la gran novetat programada per l’Obra Social ”la Caixa” en l’àmbit cultural a Santander durant aquest exercici.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades