Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa”, el CSIC i la Fundació General CSIC analitzen les causes de l'envelliment

Madrid, 16 Novembre 2010

El Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Fundació General CSIC i l’Obra Social ”la Caixa” han celebrat la Jornada sobre Envelliment, en la qual s’han presentat les diferents accions desenvolupades per la Fundació en el marc de la seva línia estratègica. Entre aquestes accions destaca la signatura i el llançament de la convocatòria de Projectes Zero FGCSIC en Envelliment, impulsada per l’Obra Social ”la Caixa” amb una dotació d’un milió d’euros.

Durant aquesta jornada s’ha signat un conveni per posar en marxa aquesta acció entre la Fundació General CSIC i Obra Social ”la Caixa”. Així mateix, han participat en la jornada experts destacats en l’àmbit de l’envelliment que, des dels seus diversos camps d’especialitat, han analitzat el panorama actual d’aquest fenomen a Espanya.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades