Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Junta d'Extremadura

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça l’Obra Social a Extremadura per al 2010 i el 2011

Badajoz, 19 Novembre 2010

El president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han firmat avui a Mèrida un acord que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural durant el 2010 i el 2011.

A finals del 2010, ”la Caixa” haurà destinat 5,5 milions d’euros al pressupost de l’Obra Social a Extremadura, i mantindrà, al llarg del 2011, el mateix nivell d’activitat.

Aquesta quantitat és sensiblement superior als 2,5 milions d’euros que per llei correspon a ”la Caixa” destinar al desenvolupament de programes d’Obra Social a Extremadura.

L’Obra Social ”la Caixa” potenciarà en la conjuntura econòmica actual els projectes socials dirigits a facilitar l’ocupació als col·lectius en situació d’exclusió (Incorpora), promoure l’envelliment actiu i saludable i dispensar atenció a les persones amb malalties avançades i als familiars.

En l’àmbit mediambiental, l’entitat preservarà els espais naturals d’Extremadura, en conveni amb la Junta, tot prioritzant en el desenvolupament dels treballs de gestió forestal la contractació de persones en risc d’exclusió.

Energia, El Bosc i Al Fil de la Plata destaquen en la programació d’exposicions que la Fundació ”la Caixa” organitza el 2010 a Extremadura amb la finalitat d’apropar el coneixement al públic de totes les edats i de tots els nivells de formació.

Per Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, la firma de l’acord és “una oportunitat més de ratificar la decidida implicació de ”la Caixa” amb Extremadura i els ciutadans. Ens sentim molt a gust en aquesta regió i apostem pel seu desenvolupament com un objectiu prioritari”, va assenyalar.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades