Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Gobierno de La Rioja

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” dedica 2,3 milions d’euros a programes de l’Obra Social a La Rioja

La Rioja, 25 Novembre 2010

El president del Govern de La Rioja, Pedro Sanz, i el director executiu territorial Nord de ”la Caixa”, Juan José Muguruza, han signat avui a Logronyo un acord que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social, educativa, mediambiental i cultural.

A finals de l’any 2010, ”la Caixa” haurà destinat 2,3 milions d’euros al pressupost de la seva Obra Social a La Rioja, tot comprometent-se a mantenir, al llarg de l’any 2011, el mateix nivell d’activitat.

Aquesta quantitat és superior als 1,4 milions d’euros que correspondria per llei que ”la Caixa” destinés durant aquest exercici als programes d’acció social a la comunitat.

L’Obra Social ”la Caixa” reforçarà el compromís que té amb les necessitats dels ciutadans de La Rioja i potenciarà, en la conjuntura econòmica actual, els projectes socials adreçats a superar l’exclusió i a facilitar ocupació a col·lectius amb dificultats (Incorpora).

En el terreny mediambiental, l’entitat mantindrà la preservació dels espais naturals de La Rioja, en conveni amb el Govern de la comunitat, i prioritzarà en el desenvolupament de les tasques de gestió forestal la contractació de persones en risc d’exclusió.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades