Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” presenta al Centre Penitenciari de Zuera (Saragossa) el projecte CiberCaixa Solidària

Saragossa, 26 Novembre 2010

L’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa a l’Aragó un projecte adreçat a l’ensenyament d’informàtica als interns dels centres penitenciaris espanyols a través de la gent gran.

Des del mes d’abril passat, 26 persones grans, membres de l’Associació de Voluntaris d’Informàtica Grans de l’Aragó (AVIMAR), ensenyen noves tecnologies a 73 joves interns del Centre Penitenciari de Zuera.

Complementant aquesta iniciativa, la Fundació ”la Caixa” impulsa el programa Informàtica i comunicació al centre penitenciari, adreçat a gent gran en reclusió i impartit per professionals. Ja hi han participat 25 interns grans.

Durant la fase pilot, aquest projecte formatiu i educatiu ha estat un èxit entre els usuaris, i ha registrat un nivell d’interès notable entre els interns. Com a conseqüència d’això, l’Obra Social ”la Caixa” i el Ministeri de l’Interior han estès el programa a més centres penitenciaris espanyols.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades