Tornar Tornar

Per sempre. CaixaForum Tarragona

Tarragona, 1 Desembre 2010

El vestit de núvia és un dels símbols tradicionals i més comuns en l’imaginari femení. L’artista Tanit Plana explora, a partir d’aquesta icona, les significacions que hi ha al voltant de la núvia, de la dona casada i del fet del matrimoni, fugint de l’estereotip difós pels mitjans de comunicació i des de les indústries culturals. Per sempre és un projecte artístic participatiu organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i comissariat per Cèlia de Diego, que es presenta per primer cop al vestíbul de CaixaForum Tarragona.

En aquesta exposició el visitant podrà veure el resultat del treball desenvolupat per Plana durant els últims mesos amb nombroses dones de Tarragona, Lleida i Mallorca així com la peça Locus Amoenus, resultat de l’acció participativa que es va realitzar el passat 6 de novembre  a Tarragona sota el lema: Et vols casar amb mi?

El projecte artístic participatiu Per sempre, a càrrec de Tanit Plana i amb el comissariat de Cèlia de Diego, es podrà veure entre de l’1 de desembre de 2010 i el 27 de febrer de 2011 a CaixaForum Tarragona. Posteriorment viatjarà a CaixaForum Lleida i CaixaForum Palma.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades