Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació MACBA

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Quatre exposicions a Barcelona, Madrid i Palma posen en marxa l’acord entre la Fundació ”la Caixa” i la Fundació MACBA

Barcelona, 3 Desembre 2010

La Fundació ”la Caixa” i la Fundació MACBA iniciaran la seva col·laboració en l’àmbit expositiu amb una mostra que es veurà al Museu d’Art Contemporani de Barcelona el 2011 amb el títol genèric de Volum.

La col·laboració continuarà amb dues presentacions successives a CaixaForum Madrid i CaixaForum Palma a partir de diferents seleccions dels dos fons, i culminarà el 2013 amb una mirada simultània a CaixaForum Barcelona i al MACBA. 

Aquestes exposicions són fruit del conveni signat al mes de juliol per Isidre Fainé, president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, i Leopoldo Rodés, president de la Fundació MACBA. L’acord, que s’ha fet extensiu al Consorci MACBA, permet sumar un total de 4.500 obres.

 

Programes d’educació, investigació, cohesió social i projectes artístics específics són altres accions conjuntes que es duran a terme en els quatre anys vinents gràcies a l’acord entre les dues institucions.

A més, el 2012 i 2013 s’organitzaran conjuntament dos simposis internacionals sobre art contemporani.

Chris Dercon, Suzanne Ghez, Ivo Mesquita, Joanna Mytkowska, Paul Schimmel i Vicente Todolí conformen la comissió assessora única, que permetrà fixar una política conjunta d’adquisició d’obres d’art contemporani.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema