Tornar Tornar

El Messies familiar: emocions per a petits i grans

Barcelona, 7 Desembre 2010

Des de l’any 1995 l’Obra Social ”la Caixa” impulsa el Concert participatiu El Messies, que reuneix prestigiosos músics professionals amb cantaires aficionats a la música coral, amb un únic objectiu: interpretar El Messies de Händel.

A aquest projecte, s’hi suma una altra activitat: els tallers de creació “Cantem El Messies”.

Aquests tallers volen donar l’oportunitat, a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, de participar en un procés creatiu musical liderat per un equip de professionals, format per músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Els 200 nens i nenes que han assistit a aquests tallers han estat convidats a participar en el Concert familiar El Messies.

El 12 de desembre, a les 17.30 h, al Palau de la Música Catalana, serà el moment de descobrir aquesta impressionant obra amb tota la família.

El concert es podrà seguir en directe des de la Sala de Premsa Multimèdia de l’Obra Social ”la Caixa” premsa.lacaixa.es/obrasocial/retransmissions  i des del web de l’Obra Social ”la Caixa”: www.lacaixa.es/obrasocial

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades