Tornar Tornar

Els concerts participatius El Messies, en directe a través d’internet

Barcelona, 13 Desembre 2010

Des de 1995 l’Obra Social ”la Caixa” impulsa el Concert participatiu El Messies. Es tracta d’una oportunitat única que reuneix prestigiosos músics professionals i cantants aficionats a la música coral amb un únic objectiu: interpretar El Messies de Händel.

Amb la finalitat de preparar amb garanties els concerts, des del mes d’octubre, els ciutadans catalans i madrilenys que participen en la iniciativa assagen les parts corals de l’oratori. A partir d’avui, ho fan dirigits per qui serà el director del concert, els prestigiosos directors internacionals Harry Bicket a Barcelona i Fabio Biondi a Madrid.

A Barcelona, el Concert participatiu El Messies de l’Obra Social ”la Caixa” tindrà lloc el dilluns 13 i el dimarts 14 de desembre al Palau de la Música i a Madrid es farà el dimarts 14 i el dimecres 15 de desembre del mateix mes a l’Auditorio Nacional. La iniciativa s’organitza també en set ciutats més, entre les quals hi ha Santander, Las Palmas o Sevilla.

Per tercer any consecutiu, els concerts de Barcelona i de Madrid es podran seguir en directe des de la Sala de Premsa Multimèdia de l’Obra Social ”la Caixa” http://premsa.lacaixa.es/obrasocial i des del web de l’Obra Social ”la Caixa”: www.lacaixa.es/obrasocial

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades