Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” inicia la construcció d’una promoció de 62 habitatges de lloguer assequible i d’un espai per a escola bressol a Gràcia

Barcelona, 10 Febrer 2011

L’entitat financera inicia així les obres de construcció dels immobles, situats a la confluència de la Travessera de Dalt amb el carrer de l’Escorial i dirigits a dos dels col·lectius amb més dificultats d’accés a un habitatge: els joves d’entre 18 i 35 anys i les persones més grans de 65.  

Els nous pisos, d’una habitació, tindran una superfície aproximada de 50 m² útils. 

El període de presentació de sol·licituds s’obrirà a finals d’aquest any i els habitatges s’adjudicaran mitjançant sorteig davant notari per una renda de lloguer mensual inferior al preu establert per als habitatges de protecció oficial (HPO).

Els baixos de l’edifici acolliran una escola bressol municipal que donarà servei al barri de La Salut.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades