Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” impulsa Gent 3.0 la nova generació de gent gran a Galícia

La Corunya, 22 Febrer 2011

L’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa juntament amb la Xunta de Galicia una nova línia d’actuació amb l’objectiu de fomentar la participació de la gent gran, donar valor a l’experiència que tenen a través del voluntariat, i situar-la com a protagonista a la nostra societat.

La gran aposta de l’entitat per a l’any 2011, Gent 3.0 es posa en marxa a la comunitat amb la signatura d’un conveni entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria de Traballo e Benestar Social de la Xunta de Galicia. El projecte pretén impulsar un moviment social, una nova generació de gent gran, que passin de ser beneficiaris a esdevenir protagonistes actius, de manera que es generi un canvi en la percepció que en té la societat i també en la que en tenen les persones d’aquest col·lectiu.

El nou projecte s’emmarca en l’emblemàtic programa de gent gran que totes dues institucions duen a terme a la comunitat des de l’any 1998, i en el qual ja han participat 165.000 persones grans a Galícia. Ara el programa s’actualitza en un context d’envelliment creixent i d’una conjuntura econòmica difícil. Actualment la gent gran suposa un 22,8% de la població gallega.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades