Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació Arte y Mecenazgo

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Juana de Aizpuru, Isidoro Valcárcel Medina i José Luis Várez Fisa, distingits amb els primers Premis Arte y Mecenazgo. CaixaForum Madrid

Madrid, 2 Març 2011

La Fundació Arte y Mecenazgo celebra avui la primera edició dels seus premis, que reconeixen els principals referents en l’estímul de l’escena artística espanyola. En les seves tres categories, els premiats són el col·leccionista José Luis Várez Fisa, la galerista Juana de Aizpuru i l’artista Isidoro Valcárcel Medina.

 

La Fundació, creada a iniciativa de ”la Caixa” i d’importants personalitats vinculades al món de l’art, ha instituït els Premis Arte y Mecenazgo amb la finalitat de distingir la tasca de les parts implicades en el procés de creació i divulgació de l’art ? artistes, galeristes i col·leccionistes ? destacant la seva professionalitat i el paper que desenvolupen com a impulsors del sector. Aquests reconeixements, amb vocació anual, són una mostra del suport de la Fundació al sector de l’art espanyol per contribuir a enriquir el patrimoni artístic del país.

 

El lliurament de la primera edició dels Premis Arte y Mecenazgo, que ha tingut lloc a CaixaForum Madrid, ha comptat amb la presència de Leopoldo Rodés, president de la Fundació, acompanyat per Isidre Fainé, vicepresident de la mateixa, i els membres del Patronat. Durant la cerimònia, els tres premiats han rebut el guardó, una escultura realitzada per Miquel Barceló i que l’artista ha donat a la Fundació.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades