Tornar Tornar

L'Obra Social “la Caixa” retransmet el I Congrés de Dones Grans en directe a través d'Internet

Madrid, 7 Març 2011

La trobada es desenvolupa al Palau de Congressos de Madrid els dies 7 i 8 de març sota el lema “Les oportunitats de l’edat: dones sàvies“, amb l’objectiu de reconèixer i agrair l’esforç vital que les dones grans realitzen a favor de la nostra societat.

 

Més de 10.000 persones seguiran per Internet la retransmissió del Congrés en directe, realitzada per l’Obra Social ”la Caixa”, entitat col·laboradora en l’esdeveniment. A més, 5.000 persones grans es connectaran des de 500 CiberCaixa centres de gent gran de tot Espanya, i algunes d’elles poden intervenir en les ponències per videoconferència.

 

Segueix-lo des d’aquí

http://premsa.lacaixa.es/obrasocial/retransmisiones.html 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades