Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i la Comunitat de Madrid renoven el seu compromís amb la conservació de la biodiversitat i amb les persones en risc d’exclusió social

Madrid, 8 Març 2011

Aquest nou conveni signat aquest matí per Ana Isabel Mariño, consellera de Medi Ambient, Habitatge i Ordenació del Territori; Elisa Durán, directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”; Francisco Granados, conseller de Presidència, Justícia i Interior, i Juan Carlos Gallego, director territorial de ”la Caixa” a Madrid, dóna continuïtat al que van establir fa quatre anys amb dos objectius principals: millorar i preservar els espais naturals de la comunitat autònoma, al mateix temps que es promou la inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

Des que es va posar en marxa aquesta iniciativa, a tota la Comunitat s’han inserit 168 persones en risc d’exclusió social i laboral i s’han desenvolupat un total de 40 actuacions mediambientals. A més, gràcies a dues unitats mòbils amb tecnologia avançada s’han pogut continuar gestionant actuacions d’emergència a favor de la protecció ciutadana. Els bons resultats obtinguts fins ara han motivat que totes dues entitats continuïn col·laborant en el Programa de conservació i millora dels espais naturals de la Comunitat.

Com a punt innovador, l’acord renovat emfasitza els projectes enfocats a minimitzar els efectes del canvi climàtic, així com aquells en què es potenciï la utilització d’energies renovables.

La inversió de ”la Caixa” en el desenvolupament del conveni, amb una vigència anual, puja a un milió d’euros.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades