Tornar Tornar

L’Obra Social “la Caixa” presenta a CosmoCaixa l’exposició Energia. Per un futur sostenible

Madrid, 13 Abril 2011

El consum d’energia en el món s’ha triplicat en els últims 60 anys i la humanitat, per arribar a aquestes necessitats desmesurades, ha recorregut a l’explotació de recursos a gran escala, sobretot no renovables i contaminants.

L’Obra Social ”la Caixa” presenta a CosmoCaixa Madrid la primera de les seves propostes: Energia. Per un futur sostenible. L’exposició pretén informar sobre la importància de preservar el medi i conscienciar la població de la necessitat d’una gestió eficient dels recursos energètics naturals.

La mostra permetrà al visitant veure el que l’ull no veu a través d’una cambra tèrmica  i comprovar quines parts del seu cos tenen més temperatura. A més, l’exposició també ofereix la possibilitat de realitzar un doble recorregut: el científic i l’històric per la trajectòria del consum energètic fins als nostres dies.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades