Tornar Tornar

Per sempre. CaixaForum Lleida

Lleida, 19 Abril 2011

El vestit de núvia és un dels símbols tradicionals i més comuns en l’imaginari femení. L’artista Tanit Plana explora, a partir d’aquesta icona, les significacions que hi ha al voltant de la núvia, de la dona casada i del fet del matrimoni, fugint de l’estereotip difós pels mitjans de comunicació i des de les indústries culturals.

Per sempre és un projecte artístic participatiu organitzat per l’Obra Social ”la Caixa” i comissariat per Cèlia del Diego, que es presenta ara al vestíbul de CaixaForum Lleida. En aquesta exposició el visitant podrà veure el resultat del treball desenvolupat per Plana durant els últims mesos amb nombroses dones de Tarragona, Lleida i Mallorca així com la peça La la la là, resultat de l’acció participativa que es va realitzar el passat 12 de març a CaixaForum Lleida sota el lema: Et vols casar amb mi?

El projecte artístic participatiu Per sempre, a càrrec de Tanit Plana i amb el comissariat de Cèlia del Diego, es podrà veure entre el 19 d’abril i el 24 de juliol de 2011 a CaixaForum Lleida (Blondel, 3). Posteriorment viatjarà a CaixaForum Palma.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades