Tornar Tornar

“La Caixa” i la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat obren el Centre d’Interpretació del Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera a can Marroig

Illes Balears, 10 Maig 2011

La Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i l’Obra Social “la Caixa”obren el Centre d’Interpretació del Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera a can Marroig, a Formentera. El centre estarà obert de dimarts a dissabte de 10:00 a 15:00 hores i serà atès per les informadores del Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera.

L’habilitació d’aquest nou centre s’emmarca en el conveni de col·laboració entre l’Obra Social “la Caixa” i la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat per a la millora i conservació dels espais naturals i per a la inserció de persones en risc d’exclusió social.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades