Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” s’adhereix al Cercle d’Amics de l’Institut Cervantes

Madrid, 23 Maig 2011

L’entitat financera contribuirà al desenvolupament de les activitats de l’Institut a través de la integració al Cercle d’Amics.

 

L’Institut Cervantes promou el Cercle d’Amics com a instrument de suport a les activitats i amb la finalitat d’integrar totes les persones o entitats que, per l’especial interès social o cultural que té, estiguin interessades a donar suport a aquesta institució.

 

Aquesta col·laboració s’afegeix a les diverses aliances que l’Obra Social ha establert durant els últims mesos amb institucions culturals de referència a Espanya, com la Reial Acadèmia Espanyola, el Museu del Prado i el MACBA.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades