Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” estrena a l'Auditorio Nacional un nou concert en format participatiu: Grans Cors d'Òpera

Madrid, 9 Juny 2011

 L’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb l’Orquesta y Coro Nacionales de España (OCNE) de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM), presenta a l’Auditorio Nacional de Música el concert participatiu Grans cors d’òpera.

L’Obra Social ”la Caixa” ha decidit impulsar un nou concert en format participatiu a la ciutat de Madrid després de l’èxit d’El Messies, de Händel, i el Carmina Burana, de Carl Orff.

Aquesta vegada, 380 cantants tindran l’oportunitat de participar, després d’un intens treball de preparació des del mes d’abril passat, en un gran esdeveniment musical juntament amb l’Orquesta y Coro Nacionales de España i sota la batuta d’un dels directors espanyols més prestigiosos del moment: Josep Pons.

En aquest nou concert participatiu organitzat per l’Obra Social ”la Caixa” es podran escoltar algunes de les parts corals de les òperes més cèlebres de la història, com ara la «Marxa dels torejadors» de Carmen (Georges Bizet), l’«Escena triomfal» d’Aïda (Giuseppe Verdi), el «Cor a bocca chiusa» de Madama Butterfly (Giacomo Puccini) i les «Danses polovtsianes» d’El príncep Igor (Aleksandr Borodin).

El concert participatiu Grans cors d’òpera tindrà lloc a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid els dies 10 i 11 de juny, a les 19.30 h.

 

 

 

A partir de dimecres 15 t’oferim la possibilitat de veure el concert en diferit des d’aquí

  

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades