Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” ofereix per primera vegada a Múrcia un concert participatiu: la Missa de la Coronació de W. A. Mozart

, 20 Juny 2011

L’Obra Social ”la Caixa” presenta a l’Auditorio y Centro de Congresos Víctor Villegas de Murcia el concert participatiu de la Missa de la Coronació de W. A. Mozart. En col·laboració amb l’Auditorio i l’Orquesta Sinfónica de la Región de Murcia, el concert es completarà amb la Simfonia núm. 22 del mateix compositor.

L’Obra Social ”la Caixa” ha decidit impulsar aquest nou concert en format participatiu amb aquesta magnífica obra del repertori coral, i per primera vegada ho farà a Múrcia el pròxim dijous 23 de juny.

Prop de 250 cantants pertanyents a set agrupacions corals de la regió de Múrcia cantaran algunes de les parts corals de la Missa de la Coronació juntament amb intèrprets de reconegut prestigi internacional i amb la participació de l’Orquesta Sinfónica de la Región de Murcia.

Després d’un intens treball de preparació, els cantants han assolit els objectius marcats pel director José Miguel Rodilla per poder participar en aquesta emotiva celebració col·lectiva de la música.

Més de 24.000 persones han participat en els diferents concerts participatius organitzats per l’Obra Social ”la Caixa” des del 1995, i gairebé 235.000 persones han assistit als concerts oferts per tota la geografia espanyola.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades