Tornar Tornar

”la Caixa” i els ministeris d’Educació i Ciència i Innovació promouen vocacions investigadores als Campus Científics d’Estiu

Madrid, 2 Juliol 2011

L’Obra Social ”la Caixa”, el Ministeri d’Educació i el Ministeri de Ciència i Innovació, a través de la FECYT, impulsen els Campus Científics d’Estiu amb l’objectiu de despertar la vocació per la investigació entre els joves.

1.200 alumnes de 4t d’ESO i 1r de batxillerat gaudiran entre el 3 i el 30 de juliol d’una experiència única de coneixement i contacte directe amb la tasca investigadora que es duu a terme a vint universitats espanyoles, distingides amb el segell de Campus d’Excel·lència Internacional.

A cada campus es desenvoluparan quatre projectes d’acostament al coneixement científic en especialitats que inclouen des de la biologia fins a la física, passant per la química, les matemàtiques, el medi ambient, la robòtica i l’enginyeria.

A Catalunya, concretament, s’han seleccionat tres universitats: la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona. En total es duran a terme dotze projectes dins les diverses especialitats.

L’Obra Social ”la Caixa” dedicarà 300.000 euros a la iniciativa, que referma el compromís de l’entitat amb l’educació, la investigació i l’excel?lència científica a Espanya.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades