Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Ecotendències CosmoCaixa

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Si tens una iniciativa mediambiental i innovadora, participa en la convocatòria ecotendències. IDEA

Barcelona, 7 Juliol 2011

L’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa un nou programa de divulgació, reflexió i debat sobre reptes ambientals actuals i de futur. Una aposta per fomentar el pensament crític i avançar cap a un futur més sostenible que començarà a partir del setembre. Aquest nou espai se centra en les darreres tendències ambientals i les seves implicacions socials, econòmiques i polítiques.

 

Ecotendències és una plataforma activa de debat amb un alt caràcter participatiu. Consta d’un espai virtual en el qual es recolliran les informacions més rellevants de la temàtica tractada i es fomentarà el debat, que es mantindrà sempre viu i en xarxa.

 

El primer cicle d’aquest nou programa està dedicat a la mobilitat sostenible i s’inicia entorn el tema “la revolució del cotxe elèctric”.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades