Tornar Tornar

Més de 7.000 persones en risc d’exclusió han participat en el Programa de Conservació i Millora de Parcs Naturals de ”la Caixa”

Barcelona, 17 Agost 2011

El Programa de Consevació i Milora de Parcs Naturals de l’Obra Social ”la Caixa” ha possibilitat fins ara la inserció de 7.151 persones en situació desafavorida, que han fet treballs de conservació i de minimització dels efectes del canvi climàtic a les àrees naturals de tot Espanya.

 

Des que l’Obra Social ”la Caixa” va posar en marxa aquesta iniciativa en col·laboració amb les conselleries de Medi Ambient i les Diputacions, s’han dut a terme 2.626 projectes de conservació i millora de les àrees naturals, i accions que ajuden a minimitzar els efectes del canvi climàtic a tot el territori espanyol.

 

El programa, al qual l’entitat financera ha destinat fins ara més de 152,4 milions d’euros, té dos objectius prioritaris: la conservació i la millora de les àrees naturals, i la inserció de persones en risc d’exclusió. Amb aquest programa, l’Obra Social ”la Caixa” ratifica un cop més el seu compromís amb les persones i el medi ambient.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades