Tornar Tornar

Isidre Fainé visita, a Hong Kong, un centre per a l’atenció a persones amb malalties avançades vinculat a l’Obra Social ”la Caixa”

Barcelona, 2 Setembre 2011

El president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha aprofitat l’estiu per conèixer de primera mà les actuacions que duu a terme l’organització The Salvation Army al Bradbury Home of Loving Kindness, un dels sis centres per a l’atenció integral a persones amb malalties avançades amb el qual col·labora l’Obra Social ”la Caixa”.

El projecte End-of-Life Care in Residential Homes for Elderly es desenvolupa en el marc de la participació accionarial de CaixaBank al Bank of East Asia (BEA) i compta amb l’experiència i la infraestructura de l’organització The Salvation Army.

El programa per a l’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades de l’Obra Social ”la Caixa” ja ha atès, a Espanya, més de 20.500 pacients i 33.000 familiars.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades