Tornar Tornar

L’exposició Parlem de drogues s’inaugura a CaixaForum Lleida

Lleida, 9 Setembre 2011

L’Obra Social ”la Caixa” presenta l’exposició interactiva “Parlem de drogues“, amb l’objectiu de fer arribar el programa de prevenció del consum de drogues a Lleida.

 

L’exposició interactiva “Parlem de drogues”, pretén sensibilitzar els joves i prevenir-los contra les drogues des d’un punt de vista científic i global; és a dir, oferint recursos d’informació, orientació i formació a les famílies, a la comunitat educativa, als professionals de la salut i als joves. L’objectiu últim és proporcionar tota la informació necessària per prendre decisions responsables.

 

L’exposició s’acompanya d’un seguit d’activitats educatives de prevenció, organitzades en col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya. Així mateix, ofereix recursos d’orientació per famílies amb fills adolescents, per professionals de la salut, per professorat d’educació secundària, per tècnics de prevenció, etc.

 

Més informació a la nota de premsa

Notícies relacionades