Tornar Tornar

”la Caixa” i la Diputació de Barcelona presenten l’itinerari adaptat a Santa Fe del Parc Natural del Montseny

Barcelona, 29 Setembre 2011

El Parc Natural del Montseny ha ampliat i millorat l’itinerari adaptat que ja existia a la vall de Santa Fe, que començava al Centre d’Informació Can Casades i acabava a la font del Frare.

 

Es tracta d’un itinerari d’uns set-cents metres de longitud que s’ha construït aplicant-hi mesures correctores de barreres arquitectòniques per tal de fer-lo accessible a tothom. Té un pendent inferior al 6 % perquè hi puguin circular fàcilment les persones que van amb cadira de rodes.

 

Executada el 2010 dins del Conveni entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Diputació de Barcelona, aquesta és la segona fase d’adequació de l’itinerari, amb la qual s’ha allargat el recorregut cinc-cents metres més i s’ha aconseguit que sigui circular, amb el punt de sortida i arribada al Centre d’Informació Can Casades.

 

Més informació a la nota de premsa

Notícies relacionades