Tornar Tornar

”La Caixa” impulsa la vacunació infantil als països en desenvolupament amb una nova aportació de 4 milions d’euros

Barcelona, 4 Octubre 2011

”La Caixa”, a través de l’Obra Social, el 2008 va esdevenir col·laboradora estratègica i primer soci privat a Europa de GAVI, una aliança dedicada a promoure la vacunació infantil als països de renda baixa.

Més de 142 empreses s’han adherit fins ara a l’Aliança Empresarial espanyola, encapçalada per ”la Caixa”, una iniciativa de responsabilitat social empresarial pionera a Europa, que canalitza les aportacions a GAVI i que ja ha recaptat més de 650.000 euros.

La iniciativa, que ”la Caixa” canalitza mitjançant la seva àmplia xarxa d’oficines, pretén col·laborar a assolir el quart Objectiu de Desenvolupament del Mil·lenni en matèria de salut infantil, que vol reduir la mortalitat infantil en dues terceres parts abans del 2015. 

GAVI Alliance és una institució creada l’any 2000 amb la missió de salvar la vida d’infants i protegir la salut de la població augmentant l’accés a la vacunació als països més pobres del món. Amb l’objectiu de lluitar contra la mortalitat infantil, es vol facilitar l’accés a vacunes noves i millorar el sistema sanitari i la sostenibilitat a llarg termini als països de renda baixa.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades