Tornar Tornar

Plans sensibles. Pintura abstracta de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa”. Alacant

Alacant, 4 Octubre 2011

Plans sensibles. Pintura abstracta de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” aplega 15 obres que enfronten l’espectador a la presència física de la pintura. En els components visibles –forma, color i línia– es troba tota la seva capacitat persuasiva, que envolta l’espectador i l’implica emocionalment.

 

L’exposició, organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” en col·laboració amb el MACA, es podrà veure fins al pròxim 8 de gener de 2012 i aplega obres d’11 artistes de rellevància nacional i internacional: Alan Charlton, Ferran García Sevilla, Peter Halley, Joan Hernández Pijuan, Agnes Martin, Pablo Palazuelo, Robert Ryman, Sean Scully, Richard Serra, Soledad Sevilla, Ettore Spalletti i Juan Uslé. De forma paral?lela, el MACA presenta un programa de peces invitades que s’inaugura amb l’obra de Pablo Palazuelo, Alborada (1952), pertanyent a la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” que es podrà veure a la Primera Planta del Museu des del 4 de octubre i fins el 8 de gener de 2012.

 

La mostra Plans sensibles. Pintura abstracta de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa” està comissariada per Nimfa Bisbe, directora de la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació “la Caixa“. La mostra es podrà veure al MACA (plaça de Santa Maria, 3) del 4 d’octubre de 2011 al 8 de gener de 2012.

 

Més informació a la nota de premsa

 

Notícies relacionades